Jak wykorzystać dynię piżmową - pieczona dynia

Poradnik dodany przez: EmiFra 15 Oct, 2015 - Warzywa i owoce
6325 0

Warzywa i owoce są mega popularne, i to nie tylko jeśli chodzi o kategorię kulinariów. Pieczona dynia jest mało popularnym przysmakiem w naszym kraju, a to zdecydowany błąd. Jeśli zastanawiacie się co na kolację, to myślę, że bardzo spodoba Wam się dzisiejszy filmik :). 

Teraz zbliża się HALLOWEEN i jak pewnie się domyślacie dzisiejszy odcinek poświęcony jest dyni, a konkretnie dyni piżmowej :). Pokażemy Wam jak zaskoczyć gości przygotowując dla nich sałatkę dyniową! Prosty przepis, a zadowolenie wszystkich gwarantowane. Zapraszamy do oglądania! SKŁADNIKI: - dynia piżmowa - łyżeczka nasion kolendry - pół łyżeczki cynamonu - pół chilli - 3 ząbki czosnku - rozmaryn - roszponka - ser feta - oliwa z oliwek lub olej słonecznikowy - ocet z czerwonego wina - sól i pieprz.

Mam nadzieję, że będzie Wam smakowała tak przygotowana dynia. Pieczenie jej nie jest wcale trudne i problematyczne i mam nadzieję, że będziecie chcieli wypróbować to wszystko we własnym domu. 

A teraz zapraszam Was do dalszego oglądania!

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak wykorzystać dynię piżmową - pieczona dynia przypisano następujące tagi:

warzywa i owoce co na kolację pieczona dynia dynia przepisy dynia piżmowa dynia pieczenie

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak wykorzystać dynię piżmową - pieczona dynia skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...