Jak wysmażyć wołowinę i jaką wołowinę wybrać

Poradnik dodany przez: uzytkownik08 25 Oct, 2013 - Wołowina
14750 3

W tym odcinku Jerzy Sobieniak pokazuje jak wybierać mięso wołowe, jaka jest różnica między mięsem świeżym a dojrzewającym, jak długo należy smażyć mięso i jaka jest różnica między duszeniem, smażeniem i pieczeniem. Do tego wszystkiego dowiecie się jak karmelizować cebulę i zobaczycie i poznacie wiele innych ciekawostek. Także w tym odcinku zobaczycie naprawdę ciekawe rzeczy na które serdecznie zaprasza Jerzy Sobieniak z 4Senses.TV

A mięso wołowe jest bardzo ciekawym tematem, tym bardziej, że w Polsce nadal mało jemy wołowiny co jest naprawdę smutne. Mówimy dzisiaj o wołowinie. Ale mówimy wszystko co potrzebne abyście wiedzieli jak przygotowywać mięso wołowe aby wyciągnąć z wołowiny to co najlepsze. Być może to własnie brak wiedzy powoduje fakt, że wołowinę w sklepie omijamy szerokim łukiem. Smażenie mięsa, duszenie mięsa, pieczenie mięsa plus kilkanaście innych porad i wskazówek w których także oczywiście zobaczycie jak wybierać mięso wołowe w sklepie powinny was przekonać do wołowiny. 

Film znajduje się w:

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak wysmażyć wołowinę i jaką wołowinę wybrać skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...