Juesej, Hameryka, Stany Zjednoczone - zwał, jak zwał. W naszej podróży kulinarnej przeniesiemy się dziś do kraju, w którym wszystko staje na głowie w porównaniu do naszej europejskiej kultury. Czy możliwe, żeby mieć pomysł na śniadanie taki jak… na obiad? Tak! Poznajcie amerykańskie śniadanie z wieprzowiną i chrupiącym boczkiem!
Mówi się, że miasta takie jak Nowy Jork, czy Los Angeles to prawdziwa miejska dżungla. A w dżungli jak to w dżungli, wiadomo - przetrwają najsilniejsi! Jeśli chcesz mieć siłę, aby niczym myśliwy wyruszać na podbój takiej metropolii, to potrzebujesz odpowiedniego posiłku, który zapewni Ci energię do przetrwania nawet w najcięższych warunkach. Taki pomysł na amerykańskie śniadanie ma jedną podstawową tajemnicę - smażenie boczku, tak aby był odpowiednio chrupiący. Zapraszam Was do oglądania naszej produkcji, w której wyjaśniamy krok po kroku, jak przygotować taki posiłek. Powodzenia i smacznego!