Jak zrobić Beef Bourguignon

Poradnik dodany przez: ogi100
65450 4.67

Piotr Ogiński ogi100@wp.pl. Dziś francuski gulasz Beef Bourguignon. Jezlei lubicie gulasz, to ten przepis po prostu pokochacie. Aby uzyskać pełnię smaku, to pamiętajcie, że mięso musi się długo marynować.

Składniki:

  • Wędzony bekon
  • Czerwone wino
  • Wołowina
  • Liście laurowe
  • Czosnek
  • Pieczarki
  • Cebula
  • Pieprz
  • Suszona papryka
  • Sos z czerwonego wina
  • Pietruszka

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić Beef Bourguignon przypisano następujące tagi:

wino francuski boczek wołowina wołowinę gulasz boczkiem winie beef bourguignon bourguignonne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Beef Bourguignon skomentowało 8 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...