Kuchnia meksykańska i prosta przystawka, która zachwyca wszystkich. Ceviche ma wszystko to co powinna mieć każda przystawka i przekąska:
- jest to świeże danie
- nie wymaga gotowania
- ceviche można przygotować wcześniej a na przyjęciu już tylko je podać
- nie jest to ciężkie danie
- bardzo dobrze wygląda
Ceviche podajemy na plackach tacos, czego w sumie można było się spodziewać po kuchni meksykańskiej :) To połączenie sprawdza się świetnie i lepiej tego nie zmieniać. Proste przystawki to przepisy dla każdego a ilość składników które zostały tutaj użyte starcza na jakieś 12 porcji, więc całkiem sporo.
Przystawki i przekąski coraz bardziej są u nas popularne nie tylko w restauracjach ale także w domach, podczas różnych spotkań, imprez i specjalnych dni czy specjalnych okazji kiedy to ma się zjawić u nas więcej gości. Nawet przystawki i przekąski zawitały na grillowych spotkaniach, gdzie rzadko się pojawiały.
Ceviche i sposób wykonania tej przystawki znajdziecie także na http://allrecipes.pl/