Jak zrobić chrupiącą panierkę

Poradnik dodany przez: ogi100 22 Jul, 2011 - Inne
171608 4.74

Dziś pokażę wam jak przygotować chrupiąca panierkę do mięs i ryb. Przygotowanie takiej panierki zajmuje trochę czasu i nie jest łatwe, jednak oszczędność jest ogromna. Paczka panierki kosztuje około 5 zł, a ja za 5 zł zrobię 10 takich paczek. Dlatego warto wykonać większą ilość panierki, wsadzić do lodówki i mieć na dłuższy czas.

Składniki:

  • Mąka
  • Suszone drożdże
  • Cukier
  • Sól
  • Mąka kukurydziana
  • (lub ziemniaczana)
  • Przyprawa curry
  • Pieprz
  • Słodka papryka
  • Jajko
  • Olej

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić chrupiącą panierkę przypisano następujące tagi:

ryby rybna ryb panierka mięsa mięs panierować panierkę panierki mięsna nuggets nuggetsy nugets nugetsy

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić chrupiącą panierkę skomentowało 9 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...