Jak zrobić ciasto krówkowe

Poradnik dodany przez: Anetaj
48830 4.57

Krówki, czyli smak który chyba nigdy się nie znudzi. Mocno słodkie ciasto krówkowe wykonuje się szybko i nawet osoby rzadziej przebywające w kuchni będą w stanie zrobić takie ciacho.

Składniki:

  • - 48 herbatników
  • - puszkę gotowej masy krówkowej
  • - 40 ml schłodzonego mleka
  • - 375 ml śmietanki 30%
  • - opakowanie gotowej masy do karpatki
  • - 1 łyżeczkę rozpuszczonej żelatyny

Do poradnika Jak zrobić ciasto krówkowe przypisano następujące tagi:

ciasto krówki placek karpatka krówka ciasta i torty masa krówkowa krowi placek

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić ciasto krówkowe skomentowało 3 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...