Jak zrobić ciemny gulasz

Poradnik dodany przez: ogi100
70639 4.2

Marynowane kawałki szynki pozwolą nam stworzyć fantastyczny, ciemny gulasz wieprzowy. Marynatę oczywiście zrobimy sami a czas marynowania to 1-2 dni.

Składniki:

  • Szynka lub karczek
  • Liście laurowe
  • Ziele angielski
  • Goździki
  • Ostra papryka
  • Mąka pszenna
  • * Marynata:
  • Papryka
  • Czosnek
  • Cebula
  • Rozmaryn
  • Pieprz i sól
  • Papryka suszona
  • Cynamon
  • Gałka muszkatołowa
  • Olej

Do poradnika Jak zrobić ciemny gulasz przypisano następujące tagi:

sos szynka wieprzowina gulasz ciemny szynkę zamarynować marynowana gulaszowy wieprzowy

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić ciemny gulasz skomentowało 3 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...