Jak zrobić ciemny gulasz

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 17.10.2011 / 15:30
  • Odsłony: 63 581
  • Ocena: 4.20
  • Głosy: 15
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić ciemny gulasz przypisano następujące tagi:

Marynowane kawałki szynki pozwolą nam stworzyć fantastyczny, ciemny gulasz wieprzowy. Marynatę oczywiście zrobimy sami a czas marynowania to 1-2 dni.

  • SKŁADNIKI

  • Szynka lub karczek
  • Liście laurowe
  • Ziele angielski
  • Goździki
  • Ostra papryka
  • Mąka pszenna
  • * Marynata:
  • Papryka
  • Czosnek
  • Cebula
  • Rozmaryn
  • Pieprz i sól
  • Papryka suszona
  • Cynamon
  • Gałka muszkatołowa
  • Olej

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić ciemny gulasz skomentowało 3 osób.

Pozostało 1500 znaków