Jak zrobić danie z wołowiny - pieczony klops

Poradnik dodany przez: BestRecipes 14 Dec, 2016 - Wołowina
3699 0

Cześć, w czym tkwi klops? Często w tym, co na obiad podać swoim bliskim. Cielęcina, baranina, a może jednak wołowina? Przepisy na takie dania są dość popularne i znajdziecie ich setki tysięcy i wszystko zależy od ilości, czasu, chęci, gustów i zasobności portfela.

Bardzo prosty przepis na klops, z kilkoma składnikami, ale za to zawsze wychodzi smaczny! Polecamy na obiad, z sosem i ziemniakami, albo do kanapki z wołowiną. Przepis na pieczeń, że palce lizać, zapewniam!

A jego przygotowanie zajmie Ci jedynie kwadrans!!!;) Na początku rozgrzej piekarnik do temperatury 180 stopni Celsjusza, następnie wymieszaj wołowinę z jajkiem cebulą, mlekiem i bułką tartą w dużej misce. Później dopraw całość solą i pieprzem.Teraz przełóż całość do lekko natłuszczonej keksówki. Następnie w oddzielnej misce wymieszaj brązowy cukier z musztardą i ketchupem. Całością polej klops. Piecz przez 1 godzinę. Po łącznie godzinie i 15 minutach będziesz miał przepyszne danie, które z pewnością zasmakuje tak Tobie jak i Twoim bliskim. Powodzenia i do zobaczenia już wkrótce w kolejnych filmach z naszym udziałem! Chcesz wiedzieć więcej Sprawdź nasze linki pod spodem!!! ;)

Zobacz przepis z listą składników do przepisu na pieczeń: http://allrecipes.pl/przepis/5569/prosy-klops-z-wo-owiny.aspx

Polecamy też nasze inne przepisy na klops: http://allrecipes.pl/przepisy/tagi-1806/klops.aspx

Subskrybuj nasz kanał na YouTube a będziesz dostawać powiadomienia o naszych najnowszych filmach!

Allrecipes.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/AllrecipesPL

Allrecipes.pl na Pinterest: http://pinterest.com/allrecipespl    

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić danie z wołowiny - pieczony klops przypisano następujące tagi:

wołowina klopsy co na obiad przepisy na mięso wołowe wołowina przepisy przepis na pieczeń

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić danie z wołowiny - pieczony klops skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...