Jak zrobić dorsza gotowanego na parze

Poradnik dodany przez: OJPOP 19 Mar, 2012 - Ryby
38861 4.75

Jadłem kiedyś coś takiego w pewnej restauracji we Władysławowie. Danie to nosiło nazwę "Dorsz po norwesku". Nie wiem ile ma to wspólnego z Norwegią ale jest pyszne i dietetyczne. Pozdrowienia dla Maćka - szefa kuchni tejże restauracji :)

Składniki:

  • Oliwa
  • Boczek
  • Dorsz norweski
  • Sól i pieprz
  • Kapary
  • Koperek
  • Kiszony ogórek

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić dorsza gotowanego na parze przypisano następujące tagi:

para ryba filety boczek rybę ugotować boczkiem rybne parze dorsz ryby i owoce morza dorsza gotowany na parze

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić dorsza gotowanego na parze skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...