Jak zrobić doskonałego tatara

Poradnik dodany przez: ogi100 18 Nov, 2012 - Wołowina
51562 3.86

Tatar z polędwicy wołowej, przygotowany w sposób, który pozwoli na wydobycie pełni smaku z tego dania. Nie każdy lubi tatara, więc nie jest to przepis dla wszystkich. Jednak fani mięsa będą zadowoleni. Być może to właśnie ten przepis na tatara zostanie waszym przepisem.

Składniki:

  • 200 g polędwicy wołowej
  • 1/2 cebuli
  • 1 żółtko
  • 1 ogórek kiszony
  • Szczypta pietruszki
  • Szczypta soli i pieprzu
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
  • 2 kromki chleba z masłem
  • * Sos:
  • Oliwa z oliwek
  • Sok z cytryny
  • Facebook:
  • facebook.com/kochamgotowac

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić doskonałego tatara przypisano następujące tagi:

wołowina tatar mięso mielone polędwica wołowa tatara przygotowanie tatara podawanie tatara surowe mięso

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić doskonałego tatara skomentowało 4 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...