Jak zrobić faszerowane pomidory z serkiem i pieczarkami

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Warzywa i owoce
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 19.04.2012 / 13:20
  • Odsłony: 20 612
  • Ocena: 3.50
  • Głosy: 2
  •  
PsiSwiat
Ekspert

Poradnik dodany przez:

PsiSwiat

Do poradnika jak zrobić faszerowane pomidory z serkiem i pieczarkami przypisano następujące tagi:

Faszerowane pomidory z serkiem wiejskim i pieczarkami jako odpowiedź na pytanie co na obiad i co na kolację. Pomidorki pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez ok 20 minut. Farsz wystarcza na ok. 15 pomidorków (w zależości od wielkości). Nie róbmy wszystkich pomidorow w pierwszym dniu. Niewykorzystany farsz chowamy do lodówki, a na drugi dzień jedynie faszerujemy pomidorki i wrzucamy do piekarnika :)

  • SKŁADNIKI

  • * ok. 12-15 pomidorków
  • * 0.5 kg pieczarek
  • * opakowanie serka wiejskiego 500 g
  • * opakowanie serka Almette z bazylią (może być też z ziołami)
  • * przyprawy (kurkuma; pieprz cayenne; bazylia)
  • * jajko z oznaczeniem PL0 lub PL1

Kategoria: Warzywa i owoce

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić faszerowane pomidory z serkiem i pieczarkami skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków