Jak zrobić francuską zupę cebulową i polędwiczki wieprzowe

Poradnik dodany przez: Mceno00 28 Sep, 2010 - Wieprzowina
56964 4.43

Pełny, dwudaniowy obiad to coraz rzadziej spotykana rzecz w polskich domach. Po prostu ludzie mają mało czasu. Jednak jeśli znajdziesz chwilę, to polecamy zupę cebulową prosto z francuskiego przepisu oraz polędwiczki wieprzowe w specjalnej otoczce.

Składniki:

  • * Zupa cebulowa:
  • Cebula biała
  • Masło
  • Białe wino
  • Żółtka
  • Sól i pieprz
  • Ser żółty
  • Grzanki
  • * Polędwiczka wieprzowa:
  • Polędwiczka wieprzowa
  • Kolorowy pieprz
  • Śmietana
  • Świeże zioła
  • Czosnek
  • Boczek
  • Ziemniaki
  • Oliwa z oliwek
  • Kalafior
  • Jajko
  • Bułka tarta

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić francuską zupę cebulową i polędwiczki wieprzowe przypisano następujące tagi:

cebula przepis mięso zupa danie potrawa zupę cebulowa smażone polędwica wieprzowina wieprzowe francuska wieprzowa polędwiczka

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić francuską zupę cebulową i polędwiczki wieprzowe skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...