Jak zrobić francuską zupę cebulową i polędwiczki wieprzowe

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 28.09.2010 / 10:24
  • Odsłony: 54 124
  • Ocena: 4.43
  • Głosy: 7
  •  

Poradnik dodany przez:

Mceno00

Do poradnika jak zrobić francuską zupę cebulową i polędwiczki wieprzowe przypisano następujące tagi:

Pełny, dwudaniowy obiad to coraz rzadziej spotykana rzecz w polskich domach. Po prostu ludzie mają mało czasu. Jednak jeśli znajdziesz chwilę, to polecamy zupę cebulową prosto z francuskiego przepisu oraz polędwiczki wieprzowe w specjalnej otoczce.

  • SKŁADNIKI

  • * Zupa cebulowa:
  • Cebula biała
  • Masło
  • Białe wino
  • Żółtka
  • Sól i pieprz
  • Ser żółty
  • Grzanki
  • * Polędwiczka wieprzowa:
  • Polędwiczka wieprzowa
  • Kolorowy pieprz
  • Śmietana
  • Świeże zioła
  • Czosnek
  • Boczek
  • Ziemniaki
  • Oliwa z oliwek
  • Kalafior
  • Jajko
  • Bułka tarta

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić francuską zupę cebulową i polędwiczki wieprzowe skomentowało 2 osób.

Pozostało 1500 znaków