Jak zrobić gulasz po meksykańsku

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 19.10.2010 / 10:40
  • Odsłony: 45 648
  • Ocena: 4.50
  • Głosy: 8
  •  

Poradnik dodany przez:

Gordawski

Do poradnika jak zrobić gulasz po meksykańsku przypisano następujące tagi:

Pikantny gulasz o oryginalnym smaku i niepowtarzalnym aromacie. Pozytywnie wykręca - po prostu meksykański dopalacz. Nie zostaje nic innego jak założyć sombrero i wcinać gulaszek.

  • SKŁADNIKI

  • Mięso (łopatka)
  • Ostra papryka
  • Sól i pieprz
  • Cebula
  • Curry
  • 4 woreczki ryżu
  • Mieszanka meksykańska
  • Przyprawa do gyrosa
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • Koncentrat pomidorowy

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić gulasz po meksykańsku skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków