Jak zrobić gulasz po meksykańsku

Poradnik dodany przez: Gordawski 19 Oct, 2010 - Wieprzowina
47285 4.5

Pikantny gulasz o oryginalnym smaku i niepowtarzalnym aromacie. Pozytywnie wykręca - po prostu meksykański dopalacz. Nie zostaje nic innego jak założyć sombrero i wcinać gulaszek.

Składniki:

  • Mięso (łopatka)
  • Ostra papryka
  • Sól i pieprz
  • Cebula
  • Curry
  • 4 woreczki ryżu
  • Mieszanka meksykańska
  • Przyprawa do gyrosa
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • Koncentrat pomidorowy

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić gulasz po meksykańsku przypisano następujące tagi:

danie wieprzowina gulasz meksykańskie ostry meksykańsku meksykański pikantny

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić gulasz po meksykańsku skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...