Jak zrobić gulasz wołowy po meksykańsku

Poradnik dodany przez: BestRecipes 08 Mar, 2013 - Wołowina
11333 0

Zobacz jak łatwo ugotować gulasz wołowy o wyjątkowym smaku, z dodatkiem papryczek chili, fasoli pinto, miechunek pomidorowych i bekonu! Kuchnia meksykańska w Twoim domu! Buen provecho!

Składniki:

  • 6 plastrów bekonu
  • 1 kg wołowiny na gulasz (najlepsza będzie łata wołowa)
  • 1 ząbek czosnku
  • 4 miechunki pomidorowe
  • 3 zielone papryczki chili (posiekane)
  • 750 ml wody
  • 1 kostka bulionu drobiowego
  • 340 g ugotowanej fasoli pinto
  • 6 łyżek świeżej kolendry (posiekanej)
  • 1/2 cebuli (posiekanej)
  • 1 limonka (pokrojona na kliny)
  • sól i pieprz do smaku
  • Zapraszam tutaj:


  • http://allrecipes.pl/

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić gulasz wołowy po meksykańsku przypisano następujące tagi:

wołowina gulasz kuchnia meksykańska przepis na gulasz gulasz wołowy gulasz mięso wołowe wołowina gulasz dania meksykańskie gulasz na ostro

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić gulasz wołowy po meksykańsku skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...