Jak zrobić hiszpańską kiełbasę chorizzo w czerwonym winie

Poradnik dodany przez: ogi100 14 Nov, 2010 - Wieprzowina
24107 5

Chorizzo w winie jest znane od lat. W hiszpańskiej kuchni jest podawane w formie tapas w wielu barach i szybko znalazło swoich zwolenników. Zapraszam na prezentację w moim wykonaniu.

Składniki:

  • Czosnek
  • Kiełbasa chorizzo
  • Czerwone wino
  • Czerwona cebulka
  • Papryka
  • Zielona pietruszka

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić hiszpańską kiełbasę chorizzo w czerwonym winie przypisano następujące tagi:

wino kuchnia przystawka smażona kiełbasa hiszpańska wieprzowina winem chorizzo chorizo tapas kiełbasę

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić hiszpańską kiełbasę chorizzo w czerwonym winie skomentowało 5 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...