Jak zrobić kaczkę w mandarynkach

Poradnik dodany przez: okleaya 12 Feb, 2013 - Drób
13386 0

Wspaniała, aromatyczna kaczka w mandarynkach. Po upieczeniu mięso jest bardzo delikatne i soczyste, ma niesamowity posmak cytrusów i żurawin. Oryginalne i zaskakujące w smaku danie.

Składniki:

  • 60 dag piersi kaczki
  • 5 szt. mandarynek
  • 15 dag konfitury żurawinowej (1/2 słoika)
  • 3 łyżki octu balsamicznego
  • 3 ząbki czosnku
  • 3 łyżki otartego majeranku
  • olej

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić kaczkę w mandarynkach przypisano następujące tagi:

drób kaczka w mandarynkach kaczkę w mandarynkach przepis na kaczkę kaczka przepisy pieczenie kaczki

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić kaczkę w mandarynkach skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...