Jak zrobić karpia w galarecie

Poradnik dodany przez: alf500 02 Dec, 2013 - Ryby
17079 5

Witajcie, w tym odcinku przygotujemy karpia w galarecie, w takim razie do roboty! Karp w galarecie to iście świąteczny przepis więc myślę, że jest on w samą porę bo macie jeszcze trochę czasu i do świąt możecie spokojnie zapoznać się z naszym przepisem. Jest to potrawa świąteczna, która jest przygotowywana w wielu polskich domach, dlatego przepis ten powinien Was zaciekawić i jeśli jeszcze go nie wypróbowaliście, może warto wprowadzić to danie do Waszego świątecznego menu.

Przepis na karpia w galarecie jaki Wam dzisiaj zaprezentuję jest lekko przeze mnie zmodyfikowany. Ale uwierzcie mi, że w ten sposób karp wychodzi naprawdę wyśmienicie i można go polecić wszystkim, a Wasza rodzina będzie z niego na pewno zadowolona. Jeśli lubicie karpia to ten przepis z pewnością przypadnie Wam do gustu. Więc koniecznie go spróbujcie w te święta.

W innych naszych przepisach poznacie też sposoby na inne przygotowanie świątecznego karpia, dlatego zapraszamy do zapoznania się z nimi. Z pewnością przydadzą się wam one na nadchodzące święta. 

Składniki:

  • filet z karpia
  • marchewka
  • pietruszka
  • por
  • cebula
  • ziele angielskie
  • liść laurowy
  • sól
  • pieprz
  • żelatyna

Film znajduje się w:

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić karpia w galarecie skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...