Jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego

Poradnik dodany przez: Tudor
245000 4.5

Ponieważ w filmie o pieczeniu ciasta drożdżowego mocno przyciąłem część dotyczącą kruszonki, tutaj przedstawiam ją bardziej szczegółowo. Kruszonka do ciasta drożdżowego.

Składniki:

  • Na kruszonkę do pokrycia blachy 25x40cm
  • - 1/4 kostki margaryny czyli 62
  • 5g
  • - 150g mąki
  • - 100g cukru

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego przypisano następujące tagi:

deser ciasto upiec drożdże lean drożdżowe ciasta kruszonka posypka kruszonkę torty

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego skomentowało 5 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...