Jak zrobić kurczaka w rozmarynie z boczniakami

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Drób
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 02.01.2013 / 10:24
  • Odsłony: 14 389
  • Ocena: 3.50
  • Głosy: 2
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić kurczaka w rozmarynie z boczniakami przypisano następujące tagi:

Rozmarynowy kurczak z boczniakami, czyli pomysł na obiad. Do tego dania użyjemy pałek z kurczaka. Jeśli nie macie boczniaków, to możecie zastąpić je pieczarkami. Smak będzie trochę inny, ale nadal będzie to wyśmienite danie.

  • SKŁADNIKI

  • 8 pałek kurczaka
  • 4 cebule
  • 2 łyżki oleju
  • Zestaw przypraw Rozmarynowy Kurczak Kamis
  • 1 łyżeczka soli
  • 400 g boczniaków
  • 200 ml białego wytrawnego wina
  • 200 ml słodkiej śmietanki 36%
  • Garść świeżego szpinaku
  • 4 plasterki boczku
  • Ziemniaki puree
  • Zaprawszam:
  • facebook.com/kochamgotowac

Kategoria: Dania mięsne > Drób

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić kurczaka w rozmarynie z boczniakami skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków