Jak zrobić łososia na szpinakowym Tagliatelle i mus z chałwy

Poradnik dodany przez: Mceno00 19 Sep, 2010 - Ryby
38427 4.5

Dziś przygotujemy wykwintne danie, czyli łososia smażonego, którego podamy z makaronem Tagliatelle i szpinakiem. Natomiast na deser będzie mus z chałwy. Obie rzeczy smakują i wyglądają świetnie i są proste w przygotowaniu.

Składniki:

  • * Łosoś na Tagliatelle:
  • - łosoś płat
  • - szpinak świeży lub mrożony
  • - cebula i czosnek
  • - makaron Tagliatelle
  • - białe wino
  • - śmietana słodka
  • - sól i pieprz
  • - cytryna
  • * Mus z chałwy:
  • - śmietana słodka
  • - chałwa waniliowa
  • - wiśnie w żelu

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić łososia na szpinakowym Tagliatelle i mus z chałwy przypisano następujące tagi:

deser wino ryby owoce makaron ryba mus łosoś morza łososia rybę smażony winem chałwa chałwy

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić łososia na szpinakowym Tagliatelle i mus z chałwy skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...