Jak zrobić łososia w japońskiej glazurze Teriyaki

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 30.06.2012 / 14:00
  • Odsłony: 15 447
  • Ocena: 5.00
  • Głosy: 2
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić łososia w japońskiej glazurze teriyaki przypisano następujące tagi:

Kiedy masz dość piersi z kurczaka, kotletów i ogólnie mięsa jako takiego, to czas na łososia w wyjątkowej formie z nutą azjatyckiej kuchni. Łosoś smażony w japońskiej glazurze Teriyaki.

  • SKŁADNIKI

  • * Sos:
  • Biały pieprz
  • Suszony imbir
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka octu z białego wina
  • 3 łyżeczki cukru
  • 2 łyżeczki miodu
  • 2 kawałki łososia
  • 1 łyżeczka sosu sojowego
  • 1 torebka ryżu
  • Sałata
  • Ogórek
  • Zielona cebulka
  • Sok z limonki
  • Facebook
  • https://www.facebook.com/kochamgotowac
  • Koszulki KG
  • http://allegro.pl/kocham-gotowac-koszulka-m-i2448854278.html

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić łososia w japońskiej glazurze Teriyaki skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków