Jak zrobić łososia w japońskiej glazurze Teriyaki

Poradnik dodany przez: ogi100
15631 5

Kiedy masz dość piersi z kurczaka, kotletów i ogólnie mięsa jako takiego, to czas na łososia w wyjątkowej formie z nutą azjatyckiej kuchni. Łosoś smażony w japońskiej glazurze Teriyaki.

Składniki:

  • * Sos:
  • Biały pieprz
  • Suszony imbir
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka octu z białego wina
  • 3 łyżeczki cukru
  • 2 łyżeczki miodu
  • 2 kawałki łososia
  • 1 łyżeczka sosu sojowego
  • 1 torebka ryżu
  • Sałata
  • Ogórek
  • Zielona cebulka
  • Sok z limonki
  • Facebook
  • https://www.facebook.com/kochamgotowac
  • Koszulki KG
  • http://allegro.pl/kocham-gotowac-koszulka-m-i2448854278.html

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić łososia w japońskiej glazurze Teriyaki przypisano następujące tagi:

ryby smażenie łosoś łososia smażony łososiem ryby i owoce morza po japońsku teriyaki przygotowanie łososia ryba smażona

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić łososia w japońskiej glazurze Teriyaki skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...