Jak zrobić meksykańskie enchiladas

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wołowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 04.09.2012 / 12:30
  • Odsłony: 14 695
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

OJPOP

Do poradnika jak zrobić meksykańskie enchiladas przypisano następujące tagi:

Jak wiecie, bardzo lubimy kuchnię meksykańską, dlatego dziś prezentujemy kolejną potrawę z tego kraju - enchiladas :) To ostre danie zawiera wszystko, co powinna mieć prawdziwa kuchnia meksykańska.

  • SKŁADNIKI

  • * Farsz:
  • - olej
  • - jedna większa cebula
  • - pół kilo mięsa mielonego wołowo wieprzowe
  • - papryczka jalapeno
  • - sól i pieprz
  • - granulowany czosnek
  • - puszka pomidorów
  • - puszka czerwonej fasoli
  • - pół puszki kukurydzy
  • - 1.5 łyżki koncentratu pomidorowego
  • Tortilla
  • Mozzarella lub ser żółty

Kategoria: Dania mięsne > Wołowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić meksykańskie enchiladas skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków