Jak zrobić nadziewane bułeczki na gorąco

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Pizza i zapiekanki
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 24.08.2013 / 20:00
  • Odsłony: 55 521
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

PanterkaV

Nadziewane bułeczki to propozycja na urozmaicenie śniadania, czy też kolacji. Ich przygotowanie jest banalnie proste i naprawdę szybko znikają z talerza. Jeśli chcesz poznać przepis na nadziewane bułeczki, to zapraszamy do obejrzenia tego wideporadnika. Dowiesz się w nim jak krok po kroku przygotować potrzebne składniki i farsz na wypełnienie bułeczek. Jeśli masz niepodziewanych gości możesz z powodzeniem podać pyszne nadziewane bułeczki na gorąco. Jeśli któryś ze składników farszu Ci nie odpowiada możesz go wymienić na inny np. dodając pieczarki. Przed wrzuceniem do piekarnika wystarczy posypać je startym serem, który rozpuści się na wierzchu bułek. Wypróbuj ten przepis na śniadanie, kolację lub w dowolnym momencie dnia. Wszystkie składniki są ogólnodostępne i ich pozyskanie nie sprawi Ci problemu. Po więcej kulinarnych inspiracji na domowe dania zapraszamy do odwiedzenia profilu i przeszukania kategorii. Jeśli jesteś zwolennikiem zapiekanek, to ten przepis z pewnością Cię zaciekawi. Zobacz zatem jak zrobić pyszne nadziewane bułeczki.

  • SKŁADNIKI

  • 8 małych bułeczek
  • 300g mielonki
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 jajko na twardo
  • 1 cebula
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • mały słoiczek przeciery pomidorowego
  • ząbek czosnku
  • 10 dag startego żółtego sera
  • sól i pieprz
  • tymianek i bazylia

Kategoria: Pizza i zapiekanki

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić nadziewane bułeczki na gorąco skomentowało 2 osób.

Pozostało 1500 znaków