Jak zrobić owoce morza z ryżem - kuchnia sportowca

Poradnik dodany przez: -KFDfan-
22428 4.33

Dziś przeskakujemy w klimat sportowej kuchni - nasz cel to jeden ze specjałów kuchni śródziemnomorkiej. Owoce morza z ryżem. Wiem wiem, wielu z Was robi właśnie krzywą minę, ale zapewniam że tak przygotowany posiłek będzie Wam smakować! Tajemnica tkwi w dobraniu odpowiedniego boczku oraz świeżutkiego polskiego czosnku.

Składniki:

  • 250 gram owoców morza
  • (może być mrożona mieszanka)
  • 1 torebka ugotowanego ryżu
  • (może być zwykły lub dziki)
  • 50 gram boczku wędzonego
  • 4 ząbki czosnku
  • oliwa z oliwek
  • kilka oliwek
  • natka pietruszki
  • sól i pieprz
  • Więcej info i wartość odżywcza tutaj:
  • http://www.kfd.pl/owoce-morza-z-ryzem-curry-68448.html

Do poradnika Jak zrobić owoce morza z ryżem - kuchnia sportowca przypisano następujące tagi:

dietetyczne ryby i owoce morza owoce morza sportowa kuchnia kuchnia sportowca owoce morza z ryżem zdrowe żywienie

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić owoce morza z ryżem - kuchnia sportowca skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...