Jak zrobić palcówkę staropolską

Poradnik dodany przez: Dama090
10437 0

Wieprzowina to jedno z najbardziej popularnych mięs, które gości na naszych stołach. Jeżeli lubicie domowe wędliny to idealnie trafiliście. Tym razem dowiecie się jak w domowych warunkach przy pomocy lejka zrobić przepyszną dojrzewającą kiełbasę bez polepszaczy i E,,,, jedyny konserwant to sól kamienna niejodowana. Taka palcówka staropolska to przepyszna kiełbasa domowa, która smakuje o wiele lepiej niż wędliny dostępne na sklepowych półkach. Zapraszam serdecznie do oglądania dzisiejszego odcinka, i zachęcam do zrobienia sobie takiej zdrowej kiełbasy domowej z wieprzowiny. Jeśli chcecie zobaczyć moje pozostałe poradniki to nie zapomnijcie o subskrypcji. W ten sposób będziecie na bieżąco informowani o najnowszych poradnikach. Z niecierpliwością czekam na łapki w górę i komentarze, a także nie zapomnijcie o udostępnianiu dzisiejszego poradnika gdzie tylko jest to możliwe. Dzięki za uwagę, życzę smacznego i pozdrawiam serdecznie :)

---------------------------------------------------------------------------

Poniżej kilka ciekawych filmów z wykorzystaniem wieprzowiny, które znajdziecie między innymi na naszej stronie:

Spójrzcie koniecznie jak wykonać polędwiczki wieprzowe z pappardelle warzywnym: http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-poledwiczki-wieprzowe-z-pappardelle-warzywnym

Chcecie owiedzieć się jak zrobić pieczone podlędwice wieprzowe? Kliknijcie w ten link i zapoznajcie się z tym przepisem: http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-pieczone-poledwice-wieprzowe

Zerknijcie koniecznie jak faszerować boczek: http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/jak-faszerowac-boczek

Do poradnika Jak zrobić palcówkę staropolską przypisano następujące tagi:

wieprzowina kiełbasa domowa domowe wędliny kiełbasa dojrzewająca palcówka staropolska sól kamienna

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić palcówkę staropolską skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...