Jak zrobić panzarotti - pizza smażona w oleju

Poradnik dodany przez: JK3Lon
12248 3

Panzarotti, czyli pizza smażona ale nie na patelni. Ten przepis to całkiem coś innego z czym wcześniej mieliście do czynienia. Założę się, że mało kto z was próbował takiego przysmaku. Mini pizze jakie tutaj nam wychodzą to przepyszne, super mocno rozchwytywane przekąski na ciepło, które pod alkohol, do filmu czy przy spotkaniu rodzinnym są genialne (no ale jak je spróbujecie to nie będziecie potrzebować żadnej specjalnej okazji aby wykonać przepis na panzarotti) Nie bójmy się tego mocnego słowa - ten przepis i takie małe pizze zawijane są genialne. I mówię to z pełną odpowiedzialnością. Sam zrobiłem, spróbowałem i jest to wyjątkowo udany kulinarny eksperyment. Co prawda dwie mi się w trakcie smażenia rozwaliły ale reszta wyszła przekozacko. Trzeba spróbować i już. Czas przygotowania trochę się dłuży, bo jest dużo zawijania ale nie bądźcie leniami. Dobre rzeczy wymagają czasu i poświęcenia. 

Przed wami mini pizzerki zmieniające zwykłe przekąski na ciepło w wyjątkowy podbój podniebienia.

Do poradnika Jak zrobić panzarotti - pizza smażona w oleju przypisano następujące tagi:

pizza i zapiekanki przekąski na ciepło panzarotti pizza smażona smażona pizza mini pizzerki pizza zawijana

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić panzarotti - pizza smażona w oleju skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...