Jak zrobić Paprykarz Szczeciński

Poradnik dodany przez: ogi100
27295 4.75

Paprykarz Szczeciński ... chyba każdy go zna ale nie każdy przepada za paprykarzem. Wykonując go samemu otrzymamy lepszy smak i będziemy mieli pewność co jemy, bez dodatków, konserwantów i tajemniczych substancji.

Składniki:

  • Sos:
  • 1 cebula
  • 100 g pora
  • 1 marchewka
  • 2 szklanki wody
  • 1 pomidor
  • 3 łyżki słodkiej papryki
  • 1 łyżka ostrej papryki
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 liście laurowe
  • 1 papryka czerwona
  • 1 łyżka płatków chili
  • 1 łyżka oregano
  • 1 łyżka cukru
  • 1 łyżka octu z białego wina
  • Paprykarz:
  • 3 filety z mintaja
  • 300 g wędzonej makreli
  • 2 szklanki ryżu gotowanego
  • 30 g pietruszki
  • 30 g bazylii
  • 1 łyżka soli
  • Zapraszam na:
  • https://www.facebook.com/kochamgotowac

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić Paprykarz Szczeciński przypisano następujące tagi:

ryba makrela paprykarz mintaj makreli ryby i owoce morza paprykarz szczeciński mintaja sos rybny

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Paprykarz Szczeciński skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...