Jak zrobić Paprykarz Szczeciński

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 26.04.2012 / 18:17
  • Odsłony: 26 755
  • Ocena: 4.75
  • Głosy: 4
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić paprykarz szczeciński przypisano następujące tagi:

Paprykarz Szczeciński ... chyba każdy go zna ale nie każdy przepada za paprykarzem. Wykonując go samemu otrzymamy lepszy smak i będziemy mieli pewność co jemy, bez dodatków, konserwantów i tajemniczych substancji.

  • SKŁADNIKI

  • Sos:
  • 1 cebula
  • 100 g pora
  • 1 marchewka
  • 2 szklanki wody
  • 1 pomidor
  • 3 łyżki słodkiej papryki
  • 1 łyżka ostrej papryki
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 liście laurowe
  • 1 papryka czerwona
  • 1 łyżka płatków chili
  • 1 łyżka oregano
  • 1 łyżka cukru
  • 1 łyżka octu z białego wina
  • Paprykarz:
  • 3 filety z mintaja
  • 300 g wędzonej makreli
  • 2 szklanki ryżu gotowanego
  • 30 g pietruszki
  • 30 g bazylii
  • 1 łyżka soli
  • Zapraszam na:
  • https://www.facebook.com/kochamgotowac

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Paprykarz Szczeciński skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków