Jak zrobić paszteciki z mięsem z rosołu

Poradnik dodany przez: Smaczne-Przepisy_TV
25834 0

Paszteciki z mięsem z rosołu, a więc z wkładką z rosołu to smaczna, tania i prosta potrawa, którą warto zrobić w sytuacji, gdy nie wykorzystujemy pozostałości po rosole. Paszteciki robi się szybko i łatwo. Nietypowy dodatek w postaci piwa sprawia, iż ciasto przypomina ciasto francuskie.

Składniki:

  • FARSZ
  • - pół kurczaka
  • - warzywa z rosołu (np. marchewka; pietruszka; seler; cebula)
  • - jajko
  • CIASTO
  • - kostka margaryny
  • - 2 szklanki mąki
  • - pół szklanki piwa
  • - sól

Do poradnika Jak zrobić paszteciki z mięsem z rosołu przypisano następujące tagi:

paszteciki dania specjalne ciasto francuskie mięso z rosołu paszteciki mięsne wykorzystanie rosołu porcja rosołowa

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić paszteciki z mięsem z rosołu skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...