Jak zrobić pasztet domowy

Poradnik dodany przez: Mareczkowski
79673 4.86

Takiego pasztetu nie uświadczysz w żadnym sklepie. 3 rodzaje mięsa z warzywami i przyprawami przerobione na pasztet, który po upieczeniu można zjeść na ciepło jak i na zimno.

Składniki:

  • Mięso drobiowe
  • Mięso indycze
  • Łopatka
  • Wątróbka
  • Boczek
  • Seler
  • Marchewka
  • Cebula
  • Ziele angielskie
  • Liść bobkowy
  • Pieprz i sól

Do poradnika Jak zrobić pasztet domowy przypisano następujące tagi:

dania domowy pasztet specjalne drobiu pieczeń drobiowy pasztetu

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pasztet domowy skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...