Jak zrobić pieczoną wołowinę po rosyjsku

Poradnik dodany przez: BestRecipes 04 Aug, 2014 - Wołowina
13345 0

Pieczenie wołowiny aby była wyjątkowo smaczna i aby rozpływała się w ustach wymaga odpowiedniego przepisu. A co może być lepsze od wołowiny po rosyjsku? To sprawdzony sposób na pieczenie wołowiny pokrojonej w plastry, z dodatkiem cebuli, żółtego sera , śmietany i mleka. Sposób wykonania i potrzebne składniki powodują, że wołowina smakuje wyjątkowo co przekłada się na zadowolenie każdego kto będzie miał okazję spróbować tego przepisu. Na wołowinę podczas pieczenia trzeba uważać, dlatego dokładnie zapoznajcie się z poradnikiem aby wykonać wszystko tak jak na filmie. 

Zobacz jak upiec wołowinę aby nie przypalić mięsa i aby mięso nie stało się suche i gumiaste. Przepis na wołowinę tutaj prezentowany i wykonany według wskazówek bez problemu stworzy dla Ciebie szczególne danie.

Dodatkowo, ta potrawa to pomysł na prosty obiad, który można podać jako niedzielne danie. Wszyscy członkowie rodziny docenią ten smak i aromat.

Po więcej przepisów zaglądnij na profil i na stronę: www.allrecipes.pl 

Składniki:

  • 1 kg wołowiny (np. rumsztyk)
  • 125 ml śmietanki (48%)
  • 125 ml mleka
  • 150 g żółtego sera (np. gouda)
  • 1 cebula
  • sól i pieprz

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić pieczoną wołowinę po rosyjsku przypisano następujące tagi:

wołowina wołowina przepisy przepis na wołowinę wołowina po rosyjsku pieczenie wołowiny jak upiec wołowinę

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pieczoną wołowinę po rosyjsku skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...