Jak zrobić pierogi z mięsem #2 - ciasto i gotowanie

Poradnik dodany przez: 01Hann 04 Sep, 2010 - Pierogi i kluski
63791 4.67

Farsz już gotowy i teraz czas na przygotowanie ciasta, lepienie pierożków i gotowanie. Zaklejanie pierogów nie wszystkim od razu wychodzi, ale kilka nieudanych "kulfonów" i reszta pierogów będzie idealna.

Składniki:

  • Mąka
  • Jajko
  • Ciepła woda
  • Oliwa

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić pierogi z mięsem #2 - ciasto i gotowanie przypisano następujące tagi:

mięso ciasto formowanie kluski pierogi zawijać ugotować pierożki mięsem pierogów zaklejać ulepić

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pierogi z mięsem #2 - ciasto i gotowanie skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...