Jak zrobić piwo metodą pełnoziarnistą - zacieranie 3/4

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Alkohole
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 04.04.2011 / 11:00
  • Odsłony: 17 933
  • Ocena: 4.00
  • Głosy: 4
  •  
domowybrowarek
Ekspert

Poradnik dodany przez:

domowybrowarek

Do poradnika jak zrobić piwo metodą pełnoziarnistą - zacieranie 3/4 przypisano następujące tagi:

Kontynuujemy robienie naszego domowego piwka metodą pełnoziarnistą. Zacieranie piwa i jego warzenie i kolejne rzeczy które musimy zrobić a które przybliżają nas do upragnionego efektu, czyli otrzymania domowego piwa

  • SKŁADNIKI

  • Ziarno:
  • -4280 gram pale malt
  • Chmiel: Początek gotowania:
  • -Target Hops 29 gram
  • Ostatnie 10 minut:
  • -Mech Irlandzki 3 gramy
  • Chmiel po gotowaniu:
  • -Styrian Golding Hops 6 gram

Kategoria: Napoje i drinki > Alkohole

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić piwo metodą pełnoziarnistą - zacieranie 3/4 skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków