Jak zrobić podudzia z kurczaka w sakiewkach

Poradnik dodany przez: Smaczne-Przepisy_TV
14499 0

Podudzia z kurczaka w sakiewkach z ciasta francuskiego. Oryginalny przepis na podudzia z kurczaka z chrupiącym francuskim ciastem i nadzieniem z pieczarek i ziemniaków. Jest to dość łatwa i stosunkowo tania potrawa, którą można z powodzeniem przygotować na dowolną imprezę a nawet codzienny obiad. Jeśli znudziły Ci się klasyczne kurczaki, to ten przepis jest dla Ciebie.

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 6 sztuk podudzi z kurczaka
  • 25 dag pieczarek
  • 50 dag ziemniaków
  • 2 małe cebule
  • 50 ml mleka
  • 3 dag masła
  • olej
  • sól i pieprz
  • przyprawa do kurczaka

Do poradnika Jak zrobić podudzia z kurczaka w sakiewkach przypisano następujące tagi:

drób kurczak w cieście kurczak w sakiewkach kurczak ciasto francuskie podudzie z kurczaka

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić podudzia z kurczaka w sakiewkach skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...