Jak zrobić pstrąga z masełkiem

Poradnik dodany przez: ogi100 25 Nov, 2011 - Ryby
91500 4.14

Przepis na pysznego pstrąga z dodatkiem masełka i ziemniaczków. Pstrąg już w sam sobie jest świetnie smakującą rybą, ale jednak ma trochę suche mięso. Dlatego specjalnie przygotowane masełko doda mu jeszcze lepszego smaku.

Składniki:

  • Filet z pstrąga
  • * Masełko:
  • 3 łyżki masła
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/4 skórki z cytryny
  • 1/4 papryki czerwonej
  • 50 gram krewetek
  • Szczypta soli
  • Szczypta pieprzu
  • * Dodatki:
  • Ziemniaki
  • Masło
  • Szczypiorek
  • Cytryna
  • Krewetki
  • * http://www.facebook.com/kochamgotowac

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić pstrąga z masełkiem przypisano następujące tagi:

ryby ryba krewetki usmażyć rybę smażony pstrąg krewetkami pstrąga ryby i owoce morza

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pstrąga z masełkiem skomentowało 5 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...