Jak zrobić pulpety w sosie pieczarkowym

Poradnik dodany przez: ogi100 19 Nov, 2011 - Wołowina
34997 5

Pulpety w sosie pieczarkowym, pieczone w piekarniku. Zdecydowanie jeden z lepszych pomysłów na obiad. A jeżeli chcielibyście porównać smak tych pulpetów z dowolną, kupną wersją, to nie ma nawet sensu próbować. Żadne sklepowe pulpety nie przebiją własnoręcznie przez was wykonanych "mięsnych kulek" :)

Składniki:

  • 250 gram mięsa wołowego
  • Sól i pieprz
  • Cebulka
  • Marchewka
  • 3 ząbki czosnku
  • Majeranek
  • Kminek
  • Natka pietruszki
  • Jajko
  • Sos pieczarkowy
  • (poprzedni mój film)
  • * http://www.facebook.com/kochamgotowac

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić pulpety w sosie pieczarkowym przypisano następujące tagi:

sos mięso upiec pieczone wołowina wołowe pulpet pulpety grzybowy pieczarkowy wołowiny pulpetów wołowych

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pulpety w sosie pieczarkowym skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...