Jak zrobić rybę bez panierki

Poradnik dodany przez: frytaska 15 Mar, 2015 - Ryby
26383 5

Pomysł na obiad. Piątek. Ryba ... ale jaka? Coś na szybko może z rybki przygotować? Może kupić gotową w panierce albo paluszki rybne? Nie ... takie coś odpada całkowicie jeśli macie ochotę na wyjątkowo dobre, rybne danie. w takim przypadku, na szybko polecić można rybę bez panierki. Bo przecież panierka jest ciężka a poza tym długo trwa wtedy przygotowanie ryby. Oczywiście ryba w panierce bardzo dobrze smakuje, co pewnie wiecie po ilości przepisów jakie można znaleźć jednak jeżeli chcecie odpuścić sobie panierkę do ryby to można. 

Rybą bez panierki na patelni bardzo dobrze nam się usmaży i dużo nie potrzeba aby stworzyć pomysł na obiad w piątek (albo na inny dzień, bo przecież to tylko taki stereotyp, że w piątki tylko ryby powinno się jeść). Smażenie ryby w ten sposób polecam i życzę smacznego.

Komentujcie, oceniajcie i subskrybujcie:
https://www.youtube.com/user/Msbohuna

A bardziej szczegółowy przpis znaldziecie na blogu:
http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2015/03/ryba-bez-panierki-jak-zrobic.html 

Składniki:

  • cała ryba lub filet
  • płaska łyżeczka mieszanki ziołowej (szczypta majeranku lub tymianku lub zioła prowansalskie; szczypta pieprzu ziołowego; szczypta papryki mielonej)
  • sól i pieprz do smaku
  • 1-2 łyżki oleju do smażenia

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić rybę bez panierki przypisano następujące tagi:

ryby smażenie ryby ryba bez panierki ryba bez panierki na patelni ryba bez panierki przepis pomysł na obiad piątek

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić rybę bez panierki skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...