Jak zrobić rybę po grecku

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Potrawy świąteczne
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 22.12.2012 / 15:00
  • Odsłony: 43 006
  • Ocena: 5.00
  • Głosy: 2
  •  

Poradnik dodany przez:

okleaya

Do poradnika jak zrobić rybę po grecku przypisano następujące tagi:

Ryba po grecku to danie, które z Grecją ma niewiele wspólnego, ale jest naprawdę znakomite. Można ją jeść zarówno na zimno jak i na ciepło. Niekoniecznie musi to być dorsz, świetny będzie filet mintaja czy flądry. No i jest to jedna ze świątecznych potraw

  • SKŁADNIKI

  • 60 dag filetu z dorsza
  • 4 marchewki
  • 1 selera
  • 3 cebule
  • 500 ml przecieru pomidorowego
  • 1 jajko
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 4 łyżki mąki
  • sól
  • pieprz

Kategoria: Potrawy świąteczne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić rybę po grecku skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków