Jak zrobić sajgonki boczkiem i krewetkami

Poradnik dodany przez: TaaakiPrzepis
13121 4

Boczek i krewetki połączone razem w sajgonkach. Mając trochę czasu zarówno na wykonanie tego dania jak i na wycieczkę do sklepu po odpowiednie składniki, możemy uraczyć naszych gości czymś niespotykanym

Składniki:

  • 80 gram sałaty lodowej drobno poszatkowanej
  • 80 gram kiełków fasoli mung
  • 1/2 szklanki liści mięty
  • 200 gram ugotowanego boczku
  • 200 gram ugotowanych krewetek
  • 1/4 szklanki sosu hoisin
  • 12 listków papieru ryżowego

Do poradnika Jak zrobić sajgonki boczkiem i krewetkami przypisano następujące tagi:

krewetki boczek krewetkami boczku dania specjalne danie chińskie sajgonki

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sajgonki boczkiem i krewetkami skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...