Jak zrobić sajgonki z mięsem mielonym

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Drób
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 28.05.2012 / 15:30
  • Odsłony: 69 936
  • Ocena: 4.78
  • Głosy: 9
  •  

Poradnik dodany przez:

Ciupek-Tv

Do poradnika jak zrobić sajgonki z mięsem mielonym przypisano następujące tagi:

Mój autorski przepis na sajgonki. Będą to sajgonki z mięsem mielonym drobiowym. Sajgonki po przygotowaniu będziemy smażyć i podawać ze specjalnie przygotowanym ryżem.

  • SKŁADNIKI

  • Mięso drobiowe mielone 500g
  • Czerwona cebula 1 sztuka
  • Makaron sojowy 300g
  • Kiełki fasoli 50g
  • Pak choi 2 sztuki
  • Sos sojowy lub rybny wg uznania
  • Płaty ryżowe 36 sztuk (dwa płaty na każdą sajgonkę)
  • 2 filiżanki ryżu
  • 2 łyżeczki soli
  • 3 łyżeczki słodkiej papryki
  • 1/2 łyżeczki chilli

Kategoria: Dania mięsne > Drób

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sajgonki z mięsem mielonym skomentowało 2 osób.

Pozostało 1500 znaków