Jak zrobić sałatkę z kalarepy, cukinii i sera pleśniowego

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Sałatki i surówki
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 26.09.2010 / 12:21
  • Odsłony: 24 264
  • Ocena: 4.83
  • Głosy: 6
  •  
pozytywnakuchnia
Ekspert

Poradnik dodany przez:

pozytywnakuchnia

Do poradnika jak zrobić sałatkę z kalarepy, cukinii i sera pleśniowego przypisano następujące tagi:

Kilkuskładnikowa, prosta w przygotowaniu i ciekawa w smaku sałatka z kalarepy, cukinii i sera pleśniowego. Warzywa w sałatce są surowe, ale dzięki mieszance oliwy i octu balsamicznego nie ma w nich śladu twardości czy goryczy. Film przygotowany dla marki President.

  • SKŁADNIKI

  • 1 ser pleśniowy Camembert President z zielonym pieprzem
  • 1/2 cukinii średniej wielkości (umyta i pokrojona w cienkie plastry)
  • 1 kalarepa (obrana i pokrojona w cienkie plastry)
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku (przeciśnięty przez praskę)
  • Kilka listków świeżej bazylii
  • Sól i pieprz
  • * Muzyka:
  • http://musicalley.com

Kategoria: Sałatki i surówki

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sałatkę z kalarepy, cukinii i sera pleśniowego skomentowało 2 osób.

Pozostało 1500 znaków