Jak zrobić schabowego - kotlet idealny

Poradnik dodany przez: jushyreny
7220 5

Dzień dobry! Dawno nie było tu żadnego filmu... więc dziś zapraszam Was na dość niezwykły przepis. Dla wielu z Was kotlet schabowy to nic nadzwyczajnego, jednak dla mnie to naprawdę niecodzienna potrawa. Jadam schabowego bardzo rzadko ze względu na to, że po prostu nie lubię wieprzowiny. Właściwie to powinnam napisać, że do niedawna schabowych nie lubiłam, a teraz je naprawdę pokochałam. Schabowy w tym wydaniu jest naprawdę przepyszny! Wystarczy, że na kilka godzin przed smażeniem zanurzycie go w mleku i dodacie pokrojona sporą cebulę. Następnie postępujecie tak jak zazwyczaj podczas smażenia schabowego - czyli panierujecie w jajku i w bułce tartej i smażycie. Ważne jest aby olej, na którym smażycie był dobrze rozgrzany, wtedy będzie idealnie chrupiąca panierka do schabowego. Także zachęcam serdecznie do oglądania dzisiejszego odcinka, w którym zobaczycie co zrobić na obiad i zachęcam do wypróbowania smażenia w ten sposób kotleta schabowego. Jeżeli chcecie zobaczyć więcej moich przepisów z tradycyjnym obiadem to koniecznie zerknijcie na mój kanał. Jak już tam będziecie to pamiętajcie o subskrypcji. W ten sposób będziecie na bieżąco informowani o najnowszych filmach. Zostawiajcie łapki w górę i komentarze, a także nie zapomnijcie o udostępnianiu dzisiejszego odcinka gdzie tylko jest to możliwe. Dzięki za uwagę, życzę smacznego i do zobaczenia już niebawem w kolejnym odcinku :)

Inspiracja do tego przepisu pochodzi z Kuchennych rewolucji - programu prowadzonego przez Magdę Gessler.

Zapraszam do odwiedzenia mojej strony: http://www.panifotografgotuje.eu/

oraz profil na Facebooku: https://www.facebook.com/PaniFotografGotuje/

Do poradnika Jak zrobić schabowego - kotlet idealny przypisano następujące tagi:

schabowy wieprzowina kotlet schabowy co zrobić na obiad tradycyjny obiad chrupiąca panierka do schabowego

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić schabowego - kotlet idealny skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...