Jak zrobić smaczną gęś #2 - faszerowanie gęsi

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Drób
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 12.08.2012 / 18:17
  • Odsłony: 22 111
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

rudy18

Do poradnika jak zrobić smaczną gęś #2 - faszerowanie gęsi przypisano następujące tagi:

W poprzednim odcinku przedstawiliśmy Wam Panią Gęś. Dziś opowiemy czym ją faszerować i przygotujemy farsz do gęsi po staropolsku. W następnym odcinku wspomnianą gęś przygotujemy i upieczemy. Film pochodzi z YT i nie jest mój.

  • SKŁADNIKI

  • Filety z gęsi (poprzedni filmik)
  • Wątróbka
  • Serce
  • Gęsie szyjki
  • Włoszczyzna
  • Pietruszka
  • Ziemniaki
  • Bułki pszenne
  • Cebule
  • * Inne dodatki (opcjonalnie):
  • Figi
  • Banany
  • Jabłka
  • Gruszki
  • Cytryny
  • Rodzynki
  • *Zioła:
  • Majeranek
  • Estragon
  • Imbir
  • Kolendra
  • Zapraszam na:
  • smacznages.jejkuchnia.pl

Kategoria: Dania mięsne > Drób

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić smaczną gęś #2 - faszerowanie gęsi skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków