Jak zrobić smażoną Kanię czubajkę

Poradnik dodany przez: Alexis1991 14 Sep, 2010 - Grzyby
83041 3.63

Sezon grzybowy w pełni i to właśnie odpowiedni moment na przygotowanie Kani czubajki w smażonej formie. Wypróbuj i ciesz się jej niepowtarzalnym smakiem! Smacznego!

Składniki:

  • Kania czubajka
  • 1 jajko
  • bułka tarta
  • olej słonecznikowy

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić smażoną Kanię czubajkę przypisano następujące tagi:

warzywa owoce las grzyby grzybobranie kotlet kania czubajka

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić smażoną Kanię czubajkę skomentowało 5 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...