Jak zrobić smażone kałamarnice

Poradnik dodany przez: ogi100
37363 5

Niektórzy uważają, że kałamarnice są gumowe i nie da się ich jeść. To oczywiście nieprawda. Po prostu kałamarnice trzeba umieć odpowiednio przyrządzić. Smażone kałamarnice w cieście to przepis, który swoim smakiem zaskoczy Ciebie i znajomych. No i jest to świetna przekąska nie tylko do piwka.

Składniki:

  • 1 kałamarnica
  • Mąka pszenna
  • 1 łyżeczka pieprzu
  • 0.5 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka papryki
  • Olej do smażenia
  • * Zapraszam na:
  • http://www.facebook.com/kochamgotowac

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić smażone kałamarnice przypisano następujące tagi:

przekąska usmażyć smażone przystawka kałamarnica kałamarnicę ryby i owoce morza kałamarnice w cieście owoce morza

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić smażone kałamarnice skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...