Jak zrobić smażone kałamarnice

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Owoce morza
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 18.05.2012 / 18:00
  • Odsłony: 36 857
  • Ocena: 5.00
  • Głosy: 2
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić smażone kałamarnice przypisano następujące tagi:

Niektórzy uważają, że kałamarnice są gumowe i nie da się ich jeść. To oczywiście nieprawda. Po prostu kałamarnice trzeba umieć odpowiednio przyrządzić. Smażone kałamarnice w cieście to przepis, który swoim smakiem zaskoczy Ciebie i znajomych. No i jest to świetna przekąska nie tylko do piwka.

  • SKŁADNIKI

  • 1 kałamarnica
  • Mąka pszenna
  • 1 łyżeczka pieprzu
  • 0.5 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka papryki
  • Olej do smażenia
  • * Zapraszam na:
  • http://www.facebook.com/kochamgotowac

Kategoria: Ryby i owoce morza > Owoce morza

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić smażone kałamarnice skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków