Jak zrobić sos do ryb i mięs

Poradnik dodany przez: Jolantani
42927 3.67

Zobaczycie sposób przygotowania sosu do łososia, którego można używać również do potraw grillowanych. W skrócie: Rozpuścić cukier, dodać masło, wlać ocet i wino. Zdjąć z ognia przed dolewaniem. Dodać pora i cebulki i dusić tak długo aż się zredukuje.

Składniki:

  • 30 dkg cukru
  • 15 ml octu balsamicznego
  • 150 ml czerwonego wina wytrawnego
  • 2 łyżki posiekanych cebule marynowanych
  • 1 łyżka masła
  • ½ posiekanego pora

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić sos do ryb i mięs przypisano następujące tagi:

ryby sos grill łosoś ryb łososia sosy mięsa potraw grillowanych

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sos do ryb i mięs skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...