Jak zrobić sos do ryb i mięs

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Sosy
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 01.12.2010 / 12:21
  • Odsłony: 42 673
  • Ocena: 3.67
  • Głosy: 3
  •  

Poradnik dodany przez:

Jolantani

Do poradnika jak zrobić sos do ryb i mięs przypisano następujące tagi:

Zobaczycie sposób przygotowania sosu do łososia, którego można używać również do potraw grillowanych. W skrócie: Rozpuścić cukier, dodać masło, wlać ocet i wino. Zdjąć z ognia przed dolewaniem. Dodać pora i cebulki i dusić tak długo aż się zredukuje.

  • SKŁADNIKI

  • 30 dkg cukru
  • 15 ml octu balsamicznego
  • 150 ml czerwonego wina wytrawnego
  • 2 łyżki posiekanych cebule marynowanych
  • 1 łyżka masła
  • ½ posiekanego pora

Kategoria: Sosy

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sos do ryb i mięs skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków