Jak zrobić sos paprykowy

Poradnik dodany przez: Kuchmistrz 18 May, 2011 - Sosy
44907 3.67

Sos paprykowy z czerwonej papryki, to sos podsmażany, który podaje się na ciepło. Najlepiej smakuje z różnymi makaronami i daniami z makaronem

Składniki:

  • Czerwona papryka
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego
  • 2 łyżki ketchupu
  • 2 ząbki czosnku
  • Sól i pieprz
  • Łyża sosu sojowego

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić sos paprykowy przypisano następujące tagi:

ketchup sos papryka sosy papryki czerwona paprykowy sojowy czerwonej

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sos paprykowy skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...