Sushi maki z łososiem to można powiedzieć podstawowe sushi na rodzimym stole, to od niego najczęściej zaczynamy naszą japońska przygodę. Ale wcale to nie znaczy, że jest pospolite, dla wielu z nas pozostanie właśnie ulubione. To taki wyznacznik smaku. Sushi z łososiem i jego smak zależy w ogromnej mierze od jakości wybranych produktów. Tutaj nie może być mowy o produktach z niższej półki jeżeli chcemy otrzymać prawdziwy smak takiego klasycznego sushi.
W poradniku zobaczycie dokładnie jak przygotować produkty, jak je pokroić i oczywiście jak zawijać sushi. Dlatego jeżeli chciałbyś zacząć swoją przygodę z sushi i przygotować je pierwszy raz to ten poradnik będzie idealny dla Ciebie. Zobacz jak w domu, na spokojnie i bez pośpiechu można przygotować sushi z łososiem.
Zaskocz znajomych i rodzinę tym daniem. Z pewnością na początku wszyscy się będą pytać czy czasem nie kupiłeś już gotowego sushi. ale potem to już będą pytania w stylu "Czy jest jeszcze kawałek?"
więcej na: www.kulinarnatv.pl