Jak zrobić sushi po polsku - z bekonem i musztardą

Poradnik dodany przez: smakiswiata
78043 4.3

Sushi to orientalne danie. Jednak skoro dotarło do Polski to można je przygotować w trochę inny sposób. Tym razem boczkiem i musztardą. Coś dla fanów mięsnych przekąsek.

Składniki:

  • Bekon (ewentualnie boczek)
  • Pietruszka
  • Wino
  • Cebulka
  • Ryż
  • Nori
  • Musztarda

Do poradnika Jak zrobić sushi po polsku - z bekonem i musztardą przypisano następujące tagi:

dania mięso danie przekąska sushi uramaki boczek smażony specjalne bekon

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sushi po polsku - z bekonem i musztardą skomentowało 7 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...