Jak zrobić sznycle po czesku

Poradnik dodany przez: ugotowana 27 Jun, 2017 - Wieprzowina
3119 0

Hej! Witam Was wszystkich serdecznie. Dziś pokażę Wam mój sprawdzony i niezawodny przepis na sznycla po czesku.

Pewnie każdy z Was czasem nie ma pomysłu na obiad, je ciągle to samo, albo słyszy notorycznie uciążliwe pytanie "co na obiad"... Mój pomysł na obiad jakim są sznycle po czesku jest nie tylko prosty w wykonaniu, ale i na pewno zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienia.

Do wykonania tego sznycla będziecie potrzebowali solidnego kawałka wieprzowiny. Będąc w sklepie pewnie nie raz zastanawialiście w czym tkwi sukces tego wspaniałego smaku sznycli. Otóż wybierając wieprzowinę należy zwrócić uwagę na to aby mięso miało jasny kolor, było jędrne, miało przyjemny zapach, bez żadnych obcych nut. Aby wieprzowina zachowała swoje właściwości po przyjściu do domu należy je jak najszybciej przyrządzić, zamrozić lub zamarynować. Udając się do sklepu warto też wiedzieć, że mięso na sznycle pochodzi z szynki czyli tylnej części świni. 

W różnych rejonach przygotowuje się sznycle z różnych rodzajów mięs. Sznycle też mają różne nazwy, na przykład najbardziej znany sznycel po wiedeńsku czy proponowany przez mnie sznycel po czesku. Potrawa ta  cieszy się u mnie w domu uznaniem, a kiedy przychodzą goście i przygotowuję je dla nich, wprost nie mogą się nadziwić, że radzę sobie z takimi wyszukanymi daniami. Myślę, że zasmakuje Wam wszystkim proponowany przeze mnie pomysł na obiad i od czasu do czasu sznycle po czesku będą pojawiać się na waszych stołach.

Subskrybuj kanał, klikając tutaj: https://www.youtube.com/channel/UCiWXI8XDS4lEBwqWi-enu0A?sub_confirmation=1 SZNYCLE PO CZESKU - obłędnie pyszne i proste danie obiadowe :)

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak zrobić sznycle po czesku przypisano następujące tagi:

wieprzowina sznycel pomysł na obiad co na obiad sznycle sznycle po czesku

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić sznycle po czesku skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...